3. 5. 2025   |   svátek má Alexej
 

Marinovaný pstruh

Název Množství a jednotka
pstruh 1 kus
bílý vinný ocet 3 lžíce
dijonská hořčice 3 lžíce
cibule 1/2 kusu
cukr krupice 1/2 lžíce
Zobrazit všechny ingredience

Kuchyně: česká
Příprava: 15 min.
Vaření:
Jarča



Postup
2 filety ze pstruha dáme do nádoby, kůži dolů. Posypeme jej cibuli nakrájenou na proužky. V misce si promícháme vinný ocet, hořčici, cukr a sůl. Tuto směs nalijeme na filety s cibuli a necháme 4 dny v chladu marinovat. Pak kůži sloupneme a naporcujeme.


Další fotografie
 


RECEPTY

Kapusta zapečená s čedarem

Postup: Kapustu očistíme, nakrájíme nadrobno a povaříme v mírně osolené vodě 5 minut.... zobrazit recept

RECEPTY

Vepřová panenka s pažitkovým přelivem

Postup: Z másla a hladké (nebo kukuřičné) mouky připravíme světlou jíšku, zředíme... zobrazit recept

RECEPTY

Pangasius s citronovou trávou

Postup: Oloupané syrové brambory nakrájíme na plátky a rozložíme do máslem vymazaného... zobrazit recept

RECEPTY

Vajíčková pomazánka

Postup: Vajíčka uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Smícháme s... zobrazit recept

RECEPTY

Zapékané chlebíčky

Postup: Veku nakrájíme na plátky, nebo koupíme již nakrájenou. Každý plátek lehce... zobrazit recept

VÝŽIVOVÁ PORADNA

Doporučení pro ty, kteří chtějí trvale zhubnout a chystají se k výživovému poradci

Alespoň týden si pište přesně, co jíte, pijete, v kolik hodin přesně, co... zobrazit článek

RESTAURACE

Rybářská bašta

Rybářská bašta jako jedna z prvních začala svůj provoz v roce 1991. Chov...